V datadisku Srdce z kamene k Zaklínači 3 dojde na další pohádky ve fantasy kabátu
zdroj: tisková zpráva

V datadisku Srdce z kamene k Zaklínači 3 dojde na další pohádky ve fantasy kabátu

29. 9. 2015 9:45 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Ještě pár týdnů a je tady rozmáchlý datadisk Srdce z kamene k Zaklínači 3. Podle všech indicií se mají fanoušci hry nač těšit, vždyť expanze by jim měla vydržet deset hodin, přičemž přístupná bude až od třicáté úrovně Geralta. Strukturálně pak autoři Srdce z kamene nejvíce připodobňují k úkolu s Krvavým baronem ze základní hry. Tedy základní příběhová linie, na níž se navazují spousty větších či menších úkolů a příběhů. S nově vydanými obrázky si nyní můžete udělat i trochu konkrétnější představu, co vás asi bude čekat.

Předem je tedy třeba říci, že pokud nechcete vědět vůbec nic, možná ani nečtěte a hlavně se na dané obrázky nedívejte. CD Projekt sice některé části dialogů rozmazal a jde o výběr velmi selektivní, který se jen rámcové týká hlavní zápletky o lovu na nesmrtelného lapku. Ale i tak jde z obrázků vyčíst něco navíc, včetně příkladu jedné klasické pohádky, která se promění (možná ne nutně) v souboj s bossem. A jaký.

Takže, byli jste varováni. Už předtím jsme věděli, že zde bude nová romance a z prvních obrázků, kde se objevil Shani, už bylo skoro jasné, odkud vítr fouká. Ty nové už významně pomrkávají i k těm, kteří doposud nevěří. Ta ovšem bude zjevně hrát větší roli, než jen Geraltovy staré známé do postele. Kromě několika pohledů na krajinu mne pak nejvíce zaujala obří ropucha, s níž Geralt bojuje a která se jmenuje Žabí princ. Tady se někdo moc nesnažil při líbání... a nebo naopak snažil až moc.

Předvěde se i nový systém aplikování run na váš meč, ukáže se mapa, byť by vše mělo probíhat v již známé Zemi nikoho a Oxenfurtu. Zaklínač 3: Divoký hon - Srdce z kamene prostě vypadá jako pořádný přídavek téhož, čím hráčům učaroval původní titul. O tom, jak dobrý tento datadisk je se přesvědčíme 13. října, kdy vychází na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články