Více o Rise of Nations: Throne and Patriots
zdroj: tisková zpráva

Více o Rise of Nations: Throne and Patriots

19. 12. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Strategie Rise of Nations si vydobyla ve svém žánru velmi dobrou pozici a jak jste se mohli dozvědět už z našich dřívějších zpráv, Big Huge Games nyní pracují na jejím datadisku, který dostal podtitul Throne and Patriots.

Jeho hlavním posláním má být jednak přidání nějakých skvělých nových k herních systémů, pak také představení několika nových hratelných národů, které navíc prolomí některá pravidla původní hry a především pak významné rozšíření single-playeru. Rise of Nations: Thrones and Patriots, ze kterého vám můžeme nabídnout trojici nových screenshotů, má být vydán na jaře 2004.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud jde o nové národy, bude jich šest - Američané, Holanďané, Indiáni, Peršané a dva původní americké kmeny - Lakota a Iroquois. Očekávat můžete tím pádem i nové jednotky. Vývojářům samotným, konkrétně Paulu Stephanoukovi, se podle dnešního rozhovoru na HomeLANu z nových jednotek nejvíce líbí válečný slon. Patří mezi nejnebezpečnější jednotky. Skvělé jsou prý i jednotky zvané "Persian Immortal".

Výše jsme zmínili jakési nové herní systémy. Konkrétně jde o systémy vlády - v průběhu hry si budete moci vybrat ze šesti různých typů vlád. Každý je něčím výjimečný a pro každý z nich je tu navíc unikátní generál, tzv. Patriot, který oplývá ještě nějakými dalšími schopnostmi než obyčejný generál. Například Senátor (patriot republiky) zvyšuje obranu všech budov, zrychluje stavbu a uzdravuje jednotky ve svém dosahu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články