Virtuální život v MMORPG Neocron
zdroj: tisková zpráva

Virtuální život v MMORPG Neocron

29. 7. 2002 17:59 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kdo má neomezený přístup k dostatečně rychlému Internetu a nějaký ten volný peníz na účtu s kreditní kartou, určitě si nenechává ujít ani novinky na poli masivně multiplayerových online her, mezi které se brzy zařadí titul známý jako Neocron.

Reakktor, neboli vývojový tým pracující na tomto titulu, se chystá 5. srpna 2002 spustit betatestování hry. Aby to ale nebylo zase tak moc líto ani ostaním fanouškům, anebo možná právě aby jim to líto bylo, bylo na začátku měsíce vypuštěno hratelné offline demo Neocronu, které jste si mohli stáhnout také u nás. A stále ještě samozřejmě můžete, máte-li chuť.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Neocron dnes navíc přispěl svou troškou do galerie. Jak jistě víte, zavede vás tento titul do 28.století, tedy do daleké budoucnosti. V postapokalyptickém prostředí se každý bude snažit přežít tak, jak nejlépe umí. Hra je situována do metropole, jejíž součástí se stane i samotný hráč. Kromě lidí budou město obývat i nejrůznější další existence - cyberpunkové, roboti, hackeři, špióni a další.

Zajímavé je, že Neocron vzniká již čtyři roky. Jeho tvorba byla zahájena v roce 1998 a současně je v plánu ho dokončit ještě letos.
zdroj: VE

korgull

Nejnovější články