Vivisector: Beast Inside od Cenegy v češtině
zdroj: tisková zpráva

Vivisector: Beast Inside od Cenegy v češtině

3. 2. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O vývoji Vivisector: Beast Inside na našich stránkách píšeme už někdy od roku 2001, tedy hezkých pár let, během kterých prodělal koncept projektu několik změn.

Loni v srpnu jste se také mohli dozvědět, že se tohoto hororově laděného akčního titulu z dílen vývojářské společnosti Action Forms nakonec nedočkáte dříve, než v první polovině roku 2005. Ten už je ale tu a podle vydavatelského plánu společnosti Cenega Czech, se můžete těšit na lokalizovanou verzi Vivisectoru konkrétně koncem března. Půjde přitom o lokalizaci kompletní, s českými titulky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Téměř po měsíci vám dnes můžeme Vivisector: Beast Inside připomenout také prostřednictvím naší galerie, kam přibylo několik nových ukázek. Děj hry vás přenese na jakýsi zapomenutý ostrov, který je domovem živoucích pozůstatků někdejších nehumánních experimentů. Vetřelci zvenčí zde nejsou vítáni, a tak budete mít opravdu co dělat, abyste se udrželi naživu. Nebezpečí bude číhat v mnoha nečekaných podobách. I když budete ozbrojeni, munice nebude nikdy dost a získat ji rovněž nebude vůbec jednoduché, neboť ji tvůrci ukrývají do nejrůznějších uzamykatelných skříněk a skrýší.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články