Vivisector: Beast Inside - systém zničení
zdroj: tisková zpráva

Vivisector: Beast Inside - systém zničení

1. 2. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na oficiálních stránkách 3D akčního titulu Vivisector: Beast Inside se objevila trojice nových screenshotů, které nyní můžete najít i v naší galerii.

Vývojáři z Action Forms vám jejich prostřednictvích chtějí ukázat svůj systém částečného zničení. Obětí demonstrace systému se na jednom z obrázků stal pozůstatek někdejších pokusů a nebezpečný stroj na zabíjení - Gepard modi - mutant geparda, opatřený titanovými drápy, většími svaly a nepředstavitelnou vytrvalostí v běhu. Jiný screenshot zachycuje pro změnu popravu potvory zvané Ram elaborated - stvoření, které má původ v celkem obyčejném beranovi. Jenže tento beran je nejen chytřejší než jeho genetický předchůdce, ale je také vybaven skvělými bojovými a střeleckými schopnostmi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vivisector byla v začátcích svého vývoje silně založena na románu H.G. Wellse, který se dočkal několika filmových zpracování. Postupem času se však vývojáři od své původní linie odchýlili a tak zůstal pouze jakýsi opar, který - vznášejíc se nad dílem - dává tušit, že má ostrov Soreo cosi společného s bájným ostrovem Dr. Moreaua.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články