Výlet do světa Vivisector: Beast Inside
zdroj: tisková zpráva

Výlet do světa Vivisector: Beast Inside

9. 4. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na ostrově Soreo to stále žije.

Důkazem jsou naše dnešní nové ukázky ze hry Vivisector: Beast Inside od studia Action Forms, jejíž původní koncepce vycházela z románu Ostrov Dr. Moreaua od H. G. Wellse. Jak jsme vás ale informovali někdy v polovině ledna, v průběhu vývoje hry tvůrci sešli ze své vytyčené trasy a vydali se trochu jiným směrem nejen co se týče příběhu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vivisector: Beast Inside má být unikátní 3D akční střílečkou s jistými prvky RPG, neboť zde budete mít možnost zdokonalovat vlastnosti a zbraně svého hrdiny. Protože vývojáři zachovali originální záplatku se záhadnými experimenty s novými formami života, prováděnými trochu šíleným doktorem Morheadem, stanou se ve hře vaší noční můrou zrůdná a zákeřná stvoření, jaká jste ještě nikdy neviděli. Když ostrov Soreo navštívíte, bude se psát rok 1978. Bude to přesně rok poté, co se tento ostrov stal azylem pro již zmíněného vědce. Vy však netušíte, že je toto místo obydlené. a už vůbec netušíte, co vás zde čeká.

Připravte se na 16 rozsáhlých levelů, které vás postupně zavedou až do samého srdce ostrova - do Chrámu znovuzrození. Než se ale dostanete až tam, budete se prodírat hustou tropickou džunglí, odolávat nepříznivým podmínkám zasněžených hor a bloudit temnými lesy. Než se ale na tuto nebezpečnou misi vydáte, budete si moci zvolit svého hrdinu ze tří nabízených postav - Kurt Robinson, Malica Catwalk a Liam Quaid. Každý z těchto charakterů má svou vlastní minulost a pochopitelně disponuje jinými schopnostmi a vlastnostmi. Váš arsenál bude obsahovat vedle běžného loveckého nože také různé střelné zbraně, jako pistoli, brokovnici nebo ostřelovací pušku. Datum vypuštění titulu nebylo zatím přesně stanoveno.
zdroj: GenGamers

korgull

Nejnovější články