Vývojáři akčního sci-fi RPG The Surge představili tři typy exoskeletů
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři akčního sci-fi RPG The Surge představili tři typy exoskeletů

23. 9. 2016 14:54 | Obrázky | autor: Adam Homola |

Nadcházející akční sci-fi RPG The Surge of studia Deck13 vás postaví do role běžného zaměstnance ve fabrice, kde se něco pokazilo. Jádrem hry jsou exoskelety a málokterý z nich byl vytvořen pro souboje či válku. Všechny mají své kořeny v průmyslu, ve výrobě, nebo byly používány pro manipulaci s těžkým, či toxickým materiálem. Sestava jednotlivých částí „brnění“ je zde na vás a vývojáři teď představili tři rozdílné kousky, včetně jejich funkcí.

Na úvodním obrázku je k vidění exoskelet s názvem Liquidator. Ten je ještě navrch vybaven několika průmyslovými přídavky pro práci v zónách, kde se můžete dostat do styku s nebezpečnými či toxickými materiály. Oblek byl vyroben s důrazem na kvalitu a bezpečnost a tak vás ve hře ochrání před radiací, ohněm a toxickým materiálem. Díky exoskeletu se pak může jeho uživatel těšit výrazně větší mobilitě.

Druhým exoskletem, na druhém obrázku, je Proteus. Ten patří do kategorie středního brnění a je navržen tak, aby ochránil svého nositele proti vnějším vlivům. Má jít o pokročilé a experimentální brnění, které ve hře zase tak často neuvidíte a nabízí dokonce i malou regeneraci života. Aby mohlo uživit všechny možné implantáty, vyžaduje střední nároky na sílu jádra.

Neoznámené RPG od Deck13 zdroj: tisková zpráva

Posledním dnes představeným exoskeletem je Lynx, který můžete vidět na obrázku níže. Lynx je jakousi kombinací různých druhů brnění, sloužící různým účelům. Primárně bylo vyvinuto tak, aby dělníkům poskytlo dostatečnou rychlost, flexibilitu a přesnost. Nároky na jádro jsou u Lynx malé, což je zase vykoupeno nepříliš silnou ochranou proti externím fyzickým vlivům a různým elementům.

Neoznámené RPG od Deck13 zdroj: tisková zpráva

The Surge nebudete ale ani zdaleka odkázáni na několik předpřipravených setů brnění. Naopak si budete moct svůj exoskelet vyladit tak, jak se vám to bude hodit a když si vyhlédnete například nějakou hezkou helmu, budete ji muset nejdřív získat. Po setnutí hlavy jejího nositele pak může být vaše a s ní i potenciálně lepší statistiky. Do sekání hlav a jiných částí těla se budete moct pustit na PC, PlayStation 4 a Xbox One někdy v průběhu příštího roku.

Nejnovější články