Wargame: Red Dragon představuje čínskou bojovou techniku
zdroj: tisková zpráva

Wargame: Red Dragon představuje čínskou bojovou techniku

19. 11. 2013 13:39 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Populární strategická série Wargame se chystá na exkurzi do Asie a na Dálný východ v připravovaném titulu Wargame: Red Dragon. Konkrétně se ve hře podíváte na moderní bojiště Číny a Korejského poloostrova, takže krom jiných budou v nabídce i severokorejské jednotky.

Wargame: Red Dragon obsáhne pět národů nebo frakcí, chcete-li, které se utkají na moderních bojištích mezi roky 1975 až 1991. Celkem se v rámci hry objeví 450 nových jednotek včetně námořních a obojživelných, čímž se počet jednotek dostane nad třináct set. Nyní tvůrci skrze čtveřici obrázků představují tři bojové prostředky a pohled na strategickou mapu.

Na titulní stránce můžete vidět čínský vrtulník Harbin Z-9A, licencovanou verzi francouzského Dauphina, jehož první modely spatřily světlo světa v roce 1981. Dále je k vidění herní verze protiletadlového systému HonQi HQ-7, který Čína vyráběla od poloviny 80. let na základě využití několika zahraničních technologií v čele s importovanými systémy Thomson Crotale. Kdyby vám to nestačilo, ještě se můžete podívat na protiletadlová vozidla Type-95 a Type-63. Wargame: Red Dragon by měl vyjít v příštím roce na PC.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články