Zoo Tycoon 2: African Adventure v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Zoo Tycoon 2: African Adventure v obrazech

27. 4. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nenáročné a příležitostné hráče budovatelská strategie Zoo Tycoon 2 stále baví, tak proč jim neprodloužit zábavu, řekl si asi Microsoft a nechal studio Blue Fang Games připravit druhý datadisk African Adventure.

O něm jste se mohli prvně dočíst v březnu a dnes tu máme sadu prvních obrázků, společně s linkem na homepage a doplňujícími informacemi o jeho obsahu. Z dvacítky zvířat se potkáte s hrabáčem kapským, žíhanou hyenou, prasetem bradavičnatým, ptákem jménem hadilov písař či se zástupci čeledě promykovitých. Všichni se mají chovat realističtěji a nepředvídatelně, tak jako ve skutečné přírodě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další novinky Zoo Tycoon 2: African Adventure jsou už jen kosmetického rázu - blíže neupřesněný počet scénářů a výzev, pouštní džíp, nové mapy na motivy legendárních afrických lokací a budovy přizpůsobené tamnímu prostředí. Za to vše po vás budou v obchodě chtít 30 amerických dolarů. V USA vychází tento přídavek v polovině května; do EU by se měl dostat začátkem června a k nám někdy později díky CD Projektu, který ho asi bude muset chtě nechtě lokalizovat vzhledem k existenci české verze původní hry (ještě od Playmana).
zdroj: homepage, vlastní

jd

Nejnovější články