Old Man's Journey

Old Man's Journey

Články

V půlce května se vydáte s jedním staříkem na nostalgickou cestu v Old Man's Journey

Hra o životě, ztrátě a naději. Takhle definují vývojáři ze Broken Rules svou poetickou adventuru Old Man's Journey, která vypadá tématem i audiovizuálním zpracováním zcela neodolatelně. Jde o příběh starého muže, který se sklonku života rozhodl vydat na cestu, na níž se vypořádá se svou minulostí a najde srdce, jež ztratil na moři. Nejspíš ne doslovně. Na tuhle poetickou, melancholickou a nejspíš ne vždycky veselou cestu se budete moci vydat už 18. května na PC, PS4 a Xbox One.

Důchodci na výletě musíte v Old Man’s Journey pomáhat manipulací s prostředím

Tvůrci ze studia Broken Rules přestavili Old Man’s Journey zhruba před půl rokem s tím, že jsme v té době věděli snad jen to, že hra vypadá na pohled hezky. O jaký jde žánr, a jak by měla hra vypadat po stránce hratelnosti, jasné nebylo. Naštěstí ale tvůrci vydali první ukázku ze hry, díky které je jasné, že hráči nebudou ovládat jen staříka.

Old Man's Journey bude vyprávět příběh o vyrovnání se s minulostí

Rakouské studio Broken Rules představilo další pozoruhodný titul ze svého portfolia. Jmenuje se Old Man's Journey a moc toho o něm nevíme – tedy kromě faktu, že vypadá nádherně a příjemně netradičně. Jak naznačuje název i kratičký popis, hrdinou hry je starý muž, který už především přemítá nad uplynulým životem. Což ale neznamená, že nemá dost sil na poslední velkou cestu, během níž se vypořádá se svou minulostí a najde své srdce, jež "ztratil na moři."
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
24. července 2017
Recenze