Omensight

Omensight

Články

Discord otevírá svůj obchod s desítkami pečlivě vybraných titulů

Tak je to konečně tady. Steam, GOG a další podobné služby mají nového vyzyvatele od Discordu. Zatím samozřejmě nedokáže konkurovat rozsahem nabízeného obsahu, ale slibuje opravdu zajímavé prvky – hry, které správci pečlivě vybírají, hry, které mají časovou exkluzivitu, předplatné s přístupem k výborným hrám. Ale je přesto vůbec pro další digitální obchod místo?

Na PC a PS4 vychází Omensight, detektivka schovávající se za stylizovanou akci

Nad právě vycházejícím Omensight by mohl leckdo mávnout rukou jako nad dalším menším akčním titulem. Novinka studia Spearhead Games je ale zároveň detektivkou se zajímavým příběhem a ještě zajímavější herní mechanikou. Hra vás vrhne doprostřed krvavé války, a aby to nebylo málo, blíží se ještě apokalypsa. Jenže vy můžete vracet čas.

RPG Omensight vyjde i na PlayStation 4, trailer ukazuje konec světa

Strom života zahynul, jeho strážná kněžka je mrtvá… svět skončil. Všechno, co se národy Urralie tak dlouhou dobu snažily vybudovat, se rozplynulo v apokalypse. Ale co je konec světa pro někoho, kdo stojí mimo čas? Takovým stvořením jste v akčním RPG Omensight vy, bytost zvaná Harbinger. Obávaný bojovník, co se dokáže prošermovat skrz zástupy nepřátel… ale především se po každém neúspěchu vrátí na počátek soudného dne. Do západu slunce má čas na to, aby zabránil zkáze.

V akčním RPG Omensight se změnami času snažíte zabránit apokalypse

Studio Spearhead Games se po dvou letech vrací s opět velice zajímavě vyhlížející hrou Omensight. Naposledy jste si mohli zahrát jejich nevšední akční RPG Stories: The Path of Destinies, kterému dal Vašek v recenzi sedmičku. Hra vynikala převážně svými hrátkami s časem, kdy jste dané úrovně museli opakovat do té doby, dokud jste pomocí vlastních chyb neobjevili správnou cestu. Hráčům se to líbilo, takže Spearhead Games na tomto prvku vystavěli i svou další hru.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
13. července 2018
Recenze