Omerta: City of Gangsters

Omerta: City of Gangsters

Články

Gangsterskou Omertu rozšíří datadisk Japanese Incentive

Nenaplněný potenciál, tak by se asi dala charakterizovat strategie Omerta: City of Gangsters, která u nás nedopadla zrovna na jedničku, tedy desítku. Své fandy si ale našla a ty zřejmě potěší oznámení nové expanze, která by měla vylepšovat stávající hru a přidat množství novinek. Japanese Incentive, jak se rozšíření jmenuje, přidá v základu novou kampaň s novými postavami.

Gangsterku Omerta si můžete vyzkoušet v čerstvém demu

Sympaticky vyhlížející strategie s gangsterskou tématikou, Omerta: City of Gangsters, se dočkala demoverze. Což se dnes už tak často nevídá, ale zrovna Omerta není žádná veleznačka, kterou by prodal jen marketing nebo multiplayerové beta. Na tuhle ligu můžou vývojáři ze studia Haemimont Games (Tropico 3 a Tropico 4) ještě zapomenout. Naštěstí si ale kvality jejích nového počinu můžeme vyzkoušet v singleplayerovém demu, které by vás mělo přesvědčit, abyste 1. února vysolili nějakou tu kačku a koupili plnou hru. Anebo taky ne.

Omerta: City of Gangsters jde na mafiánské téma „strategicky“

Pokud jste na mafiánskou strategii Omerta: City of Gangsters od tvůrců Tropico 4 zapomněli stejně jako já, tak možná rádi uslyšíte, že zatím opravdu nevyšla a chystá se na to k prvnímu únoru, tedy za nějakých 14. dní. Vývojáři z Haemimont Games to připomínají novým trailerem, který najdete v článku po rozkliku. A přestože má pouze minutku a půl, nedělá mu žádný problém pozitivně podráždit tu část mozku, která je odpovědná za mou náklonost pro strategie.

Gangsterská Omerta ukazuje krásy boje mafie

Prohibiční gangsterka Omerta: City of Gangsters se trochu opozdí, měla by vyjít začátkem příštího roku, a tak se alespoň připomíná trailerem, který by se měl zaměřit na tahový boj v téhle strategii. Tedy teoreticky. Myslím, že pro posouzení možností tahového boje by to chtěli na chvíli zpomalit a ukázat pohyb, zaměřování a tak dále.

Tahové války gangsterů v Omerta: City of Gangsters

Tak na tohle slyším. Tahová strategie? Hýčkání vlastního mafiánského impéria? Rekrutování nových bouchačů a správa rodiny? Baseballová pálka? Lupara? Střelba Tommy Gunem z projíždějícího auta? Sem s tím! Omerta: City of Gangsters vypadá hodně atraktivně. Slibuje vzkříšení Atlantic City v co nejreálnější podobě a vám dá možnost stát se tím nejdrsnějším kmotrem ze všech.

Omerta: City of Gangsters jde na mafiánské téma strategicky

Mafiánští bossové z Kalypso Media oznámili novou mafiánskou strategii s názvem Omerta: City of Gangsters. Městem gangsterů bude Atlantic City v době prohibice, v němž se bude hlavní hrdina, který právě vystoupil z lodi, snažit prorazit a prodrat se potravním řetězcem až na samotný vrchol. Zní to jako klišé? Taky že to klišé je, ale nečekejte další Mafii. Od té se bude Omerta odlišovat především žánrem - zapomeňte tedy na FPS nebo 3rd person ježdění a střílení a připravte se na strategický režim, ve kterém budete pomocí tahových soubojů překonávat první zakázky, až se z hlavního hrdiny stane šéf vlastního syndikátu a snad i celého města.
Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
3. dubna 2013
Recenze