Onrush

Onrush

Články

Trvalo to dlouho, ale počínaje dneškem si konečně můžete změnit název svého PSN účtu na PS4

Hráči po možnosti změnit název svého účtu na PlayStationu volají už roky a od října loňského roku napjatě očekávají, kdy se slibovaná funkce konečně spustí. Došlo k tomu z noci na dnešek. Pokud nejste spokojení se svou přezdívkou onlinového účtu PSN, kterou jste si zvolili před dávnými roky a od té doby změnili svůj styl, už vám nic nebrání ve změně. I když, pár překážek by tu vlastně bylo.

Prosincová nálož her „zdarma" pro PS+, Xbox Live Gold a Switch Online je příjemně pestrá

Konec roku se blíží a Sony ho chce uzavřít ve velkém stylu. Minimálně tedy pro předplatitele služby PlayStation Plus, kterým už za pár dnů nadělí dva hodně povedené kousky. Prosincovým titulům pro PS+ totiž vévodí výborný horor SOMA a fajnová arkádová akce navenek se tvářící jako závodní hra, Onrush.

GamesPlay - hrajeme divokou arkádovou akci Onrush

Jedna z prvních věcí, kterými vás vývojáři Onrush přivítají, je, že tohle nejsou závody. Ano, máte tady vozidla a jezdíte, ale o závodění to v klasickém slova smyslu není. Onrush má blíž spíše k Overwatchi než třeba k Forze.

Fight Club #378: Závodní klub

Příští, respektive vlastně už tento týden se spustí E3, nejdůležitější herní událost roku. My budeme samozřejmě jak v Los Angeles, tak tady v Praze, a chystáme pro vás našlapané pokrytí. Na co se můžete těšit, se dozvíte z dnešního podcastu, kde vám to pod Pavlovou taktovkou prozradí Aleš, Patrik a Adam.

Bleskovky

  • 23. 7. 2018 - Evolution Studios (OnRush) se podle zákulisních informací nenachází v dobré situaci. Codemasters, kterému studio patří, propustil blíže nepřiblížený počet zaměstnanců, v čele s vedoucím Paulem Rustchynskym.

  • 31. 10. 2017 - Codemasters oznámili arkádové závody Onrush, které vyjdou v létě 2018 na PS4 a Xbox One. (+ video)

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
28. června 2018
Recenze