Operation Flashpoint: Dragon Rising
Věková dostupnost

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Články

Prosincová nabídka bezplatných konzolových her: King's Quest, Van Helsing, Flashpoint, Thief...

Sony i Microsoft v uplynulých dnech vytáhly své poslední bezplatné trumfy pro letošní rok. Řeč je o zdarma dostupných hrách v rámci placených služeb PlayStation Plus a Xbox Live Gold. Na obou stranách jsou k nalezení hry různých žánrů a to pro všechny podporované platformy. A jakkoliv Sony vybrala zajímavé kousky, Microsoft má tentokrát možná o něco navrch.

Martin Klíma: Od Dračího doupěte k Warhorse

V pátek 23. srpna se na stáncích objeví dalšího číslo magazínu LEVEL (233). Při té příležitosti vám nabízíme článek z měsíc starého Levelu 232, abyste si mohli udělat představu o stylu obsahu, který se v novém Levelu snažíme nabízet. Mimochodem, podobným způsobem jako s Martinem Klímou vyzpovídal Pavel Dobrovský v Levelu 233 šéfa vývoje Zaklínače 3 Konrada Tamaszkiewitze.

Codemasters končí s akčními hrami, chystá nové závody

Nedávno vydaná střílečka Bodycount brzy přijde o rodiče. GamesIndustry.biz uvádí, že byli zaměstnanci včera svoláni na hromadnou schůzi, kde jim byl předestřen plán na uzavření studia. Dohromady se to týká 66 zaměstnanců studia v Guildfordu, které se vedle Bodycount podílelo na vývoji obou posledních Operation Flashpoint titulů Dragon Rising a Red River. Zdá se přitom, že rozhodnutí není motivováno jen špatnými prodeji Bodycountu, který v naší recenzi obdržel mírně nadprůměrné hodnocení.

Video-recenze Operation Flashpoint: Dragon Rising

V nepřímém nástupci české legendy je úkolem vytlačit z ostrova samozvané hosty prahnoucí po ložiscích ropy. Jak si stojí vedle ArmA 2? 10 MINUT SESTŘIHU V HD

Bleskovky

  • 12. 6. 2020 - Doplňte si sbírku závodních her od Codemasters s Humble Bundlem

  • 25. 11. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v prosinci 2015 zdarma Thief (XOne), CastleStorm (X360, XOne), Sacred 3 (X360, XOne), Operation Flashpoint: Dragon Rising (X360, XOne).