Orwell: Ignorance is Strength

Orwell: Ignorance is Strength

Články

To nejlepší z Games.cz - nový Battlefield pořádně až na E3?

E3 začíná za měsíc a na herním průmyslu, respektive jeho tradiční mainstreamové části, se to začíná pomalu projevovat. Ještě tak týden dva klidu, načež si většina velkých firem vystřílí spoustu nábojů před samotnou výstavou, jen aby na ní dostříleli zbytek munice. Jedním z takových nábojů je třeba i zatím pořád neoznámený letošní Battlefield. EA ho hodlá představit až ke konci května s tím, že to bude pravděpodobně jedna z hlavních hvězd E3. Pokud se tedy nepochlapí Poláci a neukážou v Los Angeles jak se dělá pořádný kyberpunk…

Příští týden se stanete loutkou totality ve druhé sezóně simulátoru Orwell

Ondra Švára ve své devítkové recenzi „simulátoru digitálního fízlování“ jménem Orwell chválil „špičkovou hratelnost“ a „originální nápady“, takže se rozhodně vyplatí důkladně pozorovat novinky o chystané druhé sezóně Ignorance is Strength. V té se vaše pravomoci ještě rozšíří – už nebudete jen špehovat, ale taky přímo fabrikovat nové pravdy. První ze tří epizod vyjde příští týden, 22. února.

Lži, nebo alternativní fakta? V druhé sezóně totalitní simulace Orwell budete produkovat falešné zprávy

Koho by nebavilo špehovat lidi, potajmu vnikat do jejich soukromí a následně je udávat policii? Lepší džob na světě nenajdete! Možná i proto se simulaci Orwell zadařilo jak komerčně, tak kriticky – v naší recenzi si odnesla dokonce devítku. Osmotic Studios se tak uvolnily ruce k přípravě pokračování, které nakonec dostane formu druhé sezóny pod názvem Ignorance is Strength. Pod tímhle heslem z románu 1984 se skrývá průzkum jednoho z nejpalčivějších problémů veřejné sféry – střetu mainstreamových médií a jejich alternativních rivalů.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
11. května 2018
Recenze