Overcooked 2

Overcooked 2

Články

8 nejlepších kulinářských her, ze kterých se vám budou sbíhat sliny

Určitě to znáte. Práce od nevidím do nevidím, honba za hodnotami společnosti nebo prostě jen nešťastně nakupené povinnosti, jejichž splnění člověka vyplivne vytaveného a malátného. V takovou chvíli by jeden radši snědl vlastní nohu, než aby si pustil stohodinové komplexní RPG. Dovolím si odhadnout, že většina z nás oplývá krom hraní také ještě dalšími zálibami a koníčky, a pokud mezi ty vaše patří vaření, či třeba jen hledáte nenáročnou, oddychovou zábavu po dlouhém dni, mohl by vám přijít k chuti následující výběr kulinářských her.

Hrou roku 2018 je podle The Game Awards God of War

Zatímco nad naší hrou roku 2018 v redakci stále teprve rokujeme, v Americe už mají jasno. Absolutním vítězem je bůh války Kratos, dařilo se mu ale i v ostatních kategoriích? A odneslo si Red Dead Redemption 2 vůbec nějaké sošky?

Na Switch míří Bastion, Transistor, Into the Breach, Hyper Light Drifter a další indie pecky

Nintendo se ve vyjádření k vlažným reakcím na jejich údajně „slabou prezentaci na E3“ nechalo slyšet, že v na E3 svůj kompletní katalog her na letošní rok neodhalili. A měli pravdu. Ještě před Gamescomem oznámili společně s Blizzardem Diablo III: Eternal Collection a teď máme za sebou nový Nintendo Direct zaměřený na další várku tzv. Nindies, tedy indie her vycházejících na Switch.

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Vlna veder nekončí a žhavé novinky nám s ochlazením zrovna nepomohou. Právě naopak. Kvůli některým z nich se pořádně zapotíme. Třeba taková roguelike plošinovka ve stylu Dark Souls by mohla pořádně rozproudit krev žilách. Vedro bude i v kuchyni, kde budeme s řevem na rtech připravovat rozličné pokrmy u rozpálené plotny. Ani na hřišti s míčem v ruce nebude hej. A i v tom zdrogovaném světě je (téměř) vše sluníčkové. Ale vůbec nejhorší to bude ve válkou sužovaném Římě.

V bláznivé kooperaci Overcooked 2 si ukuchtíte suši – dojmy z hraní na E3

Že je Overcooked definicí gaučové párty hry, vám dokáže náš ztřeštěný čtyřčlenný GamesPlay ze začátku letošního roku. Člověk by si nepomyslel, kolik zábavy v sobě ukrývá pouhé připravování restauračních pokrmů v malém, nenápadném titulu studia Ghost Town Games. Jednička slavila úspěch, díky kterému se kromě počítačů, PlayStationu a Xboxu podívala i na Switch. Dvojka vyjde na stejných platformách 7. srpna.

Bleskovky

  • 12. 2. 14:00 - Na Steamu dnes začíná kooperativní festival Steam Remote Play Together

  • 11. 6. 2021 - Brilantní nadpřirozenou střílečku Control teď můžete mít zdarma

  • 6. 2. 2019 - Overcooked 2 slaví lunární nový rok bezplatným balíčkem s kampaní a recepty.