12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami
zdroj: tisková zpráva

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

18. 11. 2019 14:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Plánovaná dvanáctka launchových titulů byla následující: Red Dead Redemption II, Assassin’s Creed Odyssey, Destiny 2, Mortal Kombat 11, Just Dance 2020, Kine, GYLT, Samurai Shodown, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider a Thumper.

Z tehdejší zprávy jste se zároveň dozvěděli o dalších čtrnácti hrách, které měly být na Stadii vydané do konce roku. Ale kvůli nářkům na slabý start se v Googlu rozhodli deset z těchto titulů vydat rovnou zítra, kdy bude celá Stadia spuštěna ve vybraných zemích.

Takže do zástupu her, ze kterého si budou vybírat první zákazníci streamovací služby, se přidávají následující tituly: Attack on Titan 2, Farming Simulator 19, Final Fantasy XV, Football Manager 2020, GRID, Metro Exodus, NBA 2K20, Rage 2, Trials Rising a Wolfenstein: Youngblood.

Stále by mělo platit, že ještě letos přibydou zbylé čtyři hry Borderlands 3, Darksiders Genesis, Ghost Recon Breakpoint a Dragon Ball Xenoverse 2. V příštím roce se prozatím počítá s hrami Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Watch Dogs Legion a Gods & Monsters.

Nabídka je to už zajímavější, ale pořád nejde o bůhvíjak neodolatelný výběr. Nám to ovšem může být docela jedno, protože než dojde ke spuštění Stadie v České republice, bude její nabídka zase o něco širší. A přeci jen jsou lákavější úplné novinky příštího roku než letité hry, které už byly v mnoha slevách dostupné za hubičku.

Nejnovější články