Activision vydala na Steamu samostatně multiplayer CoD: Black Ops III
zdroj: tisková zpráva

Activision vydala na Steamu samostatně multiplayer CoD: Black Ops III

17. 2. 2016 13:58 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Společnost Activision nachystala zajímavou nabídku a na Steamu nabízí Multiplayer Starter Pack – základní multiplayerový balíček Call of Duty: Black Ops III. V tom lze dosáhnout maximální úrovně 55 a kromě logické absence kampaně má pár dalších omezení. Cena je stanovena na 15 eur a nabídka platí pouze do 29. února.

Kromě časového omezení pak platí, že se tato ochutnávka týká pouze PC hráčů. Ti za cenu budgetového titulu mohou vyzkoušet ranked servery hry a multiplayerový základ. Steam stránka hry pak jasně popisuje, čeho se hráči naopak nedočkají.

Absenci tak hlásí zombie mód hry, vlastní multiplayerové hry i vyhledávání unranked serverů. Nelze také restartovat hru s novým profilem a stejně tak nebude součástí ani plánovaná podpora modifikací. Abyste získali všechny funkce, musíte si dokoupit samostatná DLC.

To půjde udělat buďto za 46 či za 86 eur. Dražší edice pak vedle plné verze hry nabízí i season pass obsahující veškerá DLC i přednostní přístup k nim. Ze strany Activisionu jde o zajímavý krok, které možná představuje sondování trhu, zda by byl připravený na distribuci samostatného multiplayeru. Zároveň jde samozřejmě o dobrou reklamu, jíž se může podařit nalákat nové hráče, kteří skrze multiplayerovou edici přejdou k plné hře.

zdroj: Archiv

Nejnovější články