Adventurní horor Apartment 327 se odehrává ve třech časových rovinách
zdroj: tisková zpráva

Adventurní horor Apartment 327 se odehrává ve třech časových rovinách

24. 4. 2017 15:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Španělské studio Binary Box pracuje na pozoruhodné hororové adventuře Apartment 327. Ačkoliv se na první pohled zdá být klasickou lekačkou a děsem na každém kroku ve stylu PT, velká část hratelnosti by měla spočívat v puzzlech, které řešíte cestováním čase. Děj se odehrává v titulním domě, kde v roce 1923 beze stop zmizela celá rodina. V roce 1965 po jejich osudu pátrala paranormální reportérka a nikdo ji už neviděl. Teď je rok 2016 a v domě jste vy…

Kdo jste, stejně jako co se stalo s předchozími zmizelými je jedním z hlavních hybatelů děje a toho, co ve hře děláte. Musíte probírat deníkové záznamy a novinové titulky, čímž se vám odemykají další části domu. Pokud by vám to přišlo divné, vězte, že v rámci hry cestujete napříč zmíněnými třemi časovými rovinami, což vám pomáhá v řešení jednotlivých puzzlů.

Nicméně, jen přemýšlet tu nebudete. Jak ukazuje video, v asi každé časové rovině jsou přítomná monstra, s nimiž se dá bojovat asi jen zábleskem z vaší baterky. Jestli je to zabije či jen ochromí není jasné, ale rozhodně takové přepadení několika, rychle se pohybujícími monstry, v příšeří tmavého domu není nic příjemného.

zdroj: Vlastní

Apartment 327 asi nebude velká hra i vzhledem k tomu, že Binary Box má dva stálé členy. Nicméně, trailer výše má dobré tempo a styl a samotný dům působí opravdu strašidelně i bez oněch humanoidních potvor, které vám jdou po krku. Hra měla původně vyjít v prvním čtvrtletí tohoto roku, ale dá se čekat, že rámcově bychom se měli dočkat letos.

Nejnovější články