Akce Darksiders III se po vydání rozroste o arénu, nová monstra a puzzly
zdroj: tisková zpráva

Akce Darksiders III se po vydání rozroste o arénu, nová monstra a puzzly

13. 10. 2018 14:27 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ještě jsme ani nedostali možnost se pořádně seznámit se základní hrou, a vývojáři ze studia Gunfire Games už hovoří o dodatečném obsahu pro Darksiders III. Pokud vám plná hra nebude stačit, dostanete dříve či později možnost sáhnout po jednom ze dvou DLC.

První nejspíš dorazí DLC s příjemným názvem The Crucible, ve kterém si jezdkyni apokalypsy Fury povolá tajemná entita toužící po jejím prozkoušení. Fury ze své přirozenosti nedokáže výzvu odmítnout a vydává se do arény, ve které se na ní povalí jedna vlna nepřátel za druhou. Na konci vytrvalého zástupu ji čeká sladká odměna ve formě nových zbraní a předmětům.

Ve druhém DLC Keepers of the Void se Fury vydává z Vulgrimu do oblasti známé jako Serpent Holes, ve které se usadila prastará hrozba. Tu musíte samozřejmě zlikvidovat, ale v cestě vám nebudou stát jen nová monstra, ale také spousta zapeklitých hádanek. I zde se válečnice dočká odměny v podobě vybavení.

zdroj: Archiv

Obě DLC jsou součástí deluxe edice hry. Jejich cena v samostatném prodeji ještě nebyla zveřejněna, ani zda se dočkáme nějakého season passu. Darksiders III vychází 27. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. DLC budou následovat.

Nejnovější články