Akční plošinovka Shovel Knight se dočká smrťáckého rozšíření Specter of Torment
zdroj: tisková zpráva

Akční plošinovka Shovel Knight se dočká smrťáckého rozšíření Specter of Torment

3. 12. 2016 11:25 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Všichni hráči se zdravým zájmem o středověké obrněné válečníky a pracovní nástroje určené k vykopávání děr do země už určitě zaslechli jméno Shovel Knight. Tahle plošinovka z roku 2014, v níž hlavní roli ztvárnil rytíř s lopatou, skákající po hlavách nepřátel, se opravdu povedla a minulý rok se dočkala rozšíření Plague of Shadows. Příběh statečného kopáče ale ještě nekončí, protože na příští rok se chystá nová kampaň s názvem Specter of Torment.

Jejím hrdinou je tentokrát takzvaný Specter Knight, podezřele připomínající smrtku. Dokonce lopatu vyměnil za kosu a je celý ověšený lebkami, což už je vážně docela nápadné. A soudě podle prvního traileru bude schopen rozpoutat ještě agresivnější masakr nepřátelských pixelů, než tomu doposud bylo zvykem.

zdroj: Archiv

Sek, prásk, skok, vžum, a tak dále. Stejně jako v případě základní hry vypadá hratelnost svižně, náročně, ale zároveň přehledně, ať už bojujete proti roztomilým dušičkám, nebo létající paní, co po vás metá koule energie. Už je pomalu čas vytáhnout z kapes brousky. Shovel Knight: Specter of Torment vyjde na jaře příštího roku.

Nejnovější články