Akční plošinovka Unruly Heroes se inspiruje čínským románem Putování na západ
zdroj: tisková zpráva

Akční plošinovka Unruly Heroes se inspiruje čínským románem Putování na západ

21. 2. 2019 8:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Plošinovek vzniká víc než dost a najít mezi nimi ty lepší kousky nemusí být nic jednoduchého. Aby vás hra vůbec zaujala, musí na vás udělat dobrý první dojem. Unruly Heroes nejdřív vystoupí z davu svou barevností a jakmile začnete odhalovat víc než jen grafiku, možná zauvažujete nad tím, že byste si ji rádi vyzkoušeli.

Unruly Heroes je akční plošinovka, v níž se ujímáte jednoho ze čtyř nepravděpodobných hrdinů, kteří musí zachránit svět. Někdo totiž roztrhal posvátný svitek a jeho útržky rozsypal po okolí. Tyto útržky musíte samozřejmě najít a svitek slepit, jinak zlé bytosti v něm původně ukryté přinesou světu zkázu. Bytosti, které vám budou stát v cestě.

Hra slibuje odlišnou hratelnost za každého z hrdinů, přičemž větší srandu si bezpochyby užijete v kooperaci až čtyř hráčů na jednom velkém gauči. Tvůrci navíc využili akční stránku hry a připravili lokální i online kompetitivní multiplayer, ve kterém se pobijete s ostatními hráči v arénách.

zdroj: Archiv

Příběh Unruly Heroes se inspiroval v klasickém čínském románu Putování na západ, též známém jako Opičí král. O tom, že se hra odehrává v Číně, vás možná nepřesvědčí vizuální styl, ale hudební doprovod vás už nenechá na omylu.

Pokud se vám hratelnost a vizuál plošinovky Unruly Heroes zamlouvá, můžete po ní rovnou skočit na PC, Xboxu One a Switchi.

Nejnovější články