Alfa ambiciózního MMORPG Ashes of Creation se odkládá na neurčito
zdroj: tisková zpráva

Alfa ambiciózního MMORPG Ashes of Creation se odkládá na neurčito

11. 3. 2019 11:47 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pamatujete na opravdu velmi ambiciózní MMORPG Ashes of Creation, které před téměř dvěma lety zazářilo na Kickstarteru, kde vybralo přes tři miliony dolarů? Tvůrci na něm neustále pracují a pořád se rozrůstají (letos by se tým měl dostat až na 100 zaměstnanců), nicméně ne všechno jde podle plánu. Uzavřená alfa pro movité backery měla startovat před létem, ale nakonec se odsouvá o několik měsíců.

Za odklad může veřejný beta test samostatné battle royale Ashes of Creation Apocalypse, na které tým ze studia Intrepid testuje různé herní systémy včetně soubojů a stability serverů. Testování dopadlo dobře, ale odhalilo i nějaké slabiny, které je potřeba před vůbec první alfou Ashes of Creation vyřešit.

K zásadním změnám původního konceptu naštěstí nedochází. Stále půjde o megalomanské fantasy RPG, ve kterém si veškerá pravidla tvoří sami hráči. Sami založí osady, vybudují města, ustanoví mezi sebou starostu, postarají se o ekonomiku i politiku.

zdroj: Archiv

Podle kickstarterové kampaně se první alfa týká podporovatelů, kteří přispěli alespoň částkou 400 dolarů, a těch jsou tisíce. Nyní už se však do alfy nedostanete. Na oficiálních stránkách hry je možné zakoupit early access, ale pouze do druhé fáze alfy za 375 dolarů, která odstartuje bůhvíkdy.

O konečném datu vydání Ashes of Creation se vzhledem k rané fázi projektu logicky nikdo nebaví.

zdroj: Archiv

Nejnovější články