Aliens: Colonial Marines si zkusí napravit reputaci v novém DLC
zdroj: tisková zpráva

Aliens: Colonial Marines si zkusí napravit reputaci v novém DLC

22. 7. 2013 14:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Skoro by se chtělo člověku ptát, zda má smysl ještě tenhle lapsus rozmazávat. Aliens: Colonial Marines rozhodně nedopadla tak, jak si velká část publika i tvůrců slibovala - opakovat tohle jméno spíše znamená sypání soli do ran Gearboxu i fanoušků. Jenže, pokud za chystaným DLC Stasis Interrupted, které by mělo vyjít už zítra, stál jen a jen Gearbox (což asi nebude, mluví se o Darkside Game Studios), paradoxně by nás mohlo čekat DLC lepší než byla původní hra.

Stasis Interrupted se bude soustředit na osud kultovní postavy Vetřelců, desátníka Hickse. Jeho krušný osud budete sledovat z pohledu tří osob. První bude Lisbeth Hutchins, pasažérka na lodi Legato, která byla předčasně probrána z kryospánku a sleduje, jak se Legato chystá narušit plavbu USS Sulaco.

Na vás pak bude probít se vetřelci zamořenou lodí a zjistit, co se to sakra vlastně děje obecně, respektive co se stalo Hicksovi. Společně s DLC vydá SEGA i další update, který upraví AI, interface a asi milion věcí, které upravit potřebují. Stasis Interrupted vyjde jako poslední díl Season Passu na PC, X360 i PS3. Nu, uvidíme jak to tedy nakonec dopadne, ani ne tak po dějové, jako po herní stránce.

Nejnovější články