Aliens vs Predator: Extinction pro konzole
zdroj: tisková zpráva

Aliens vs Predator: Extinction pro konzole

20. 2. 2003 17:17 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Fox Interactive a Electronic Arts ohlásili vývoj nové hry na motivy filmových sérii Vetřelci a Predator, která ponese jméno Aliens vs Predator: Extinction.

Narozdíl od nám PCčkářům známých sci-fi akcí Aliens vs Predator půjde tentokrát o taktickou strategii určenou zatím výhradně pro majitele next-gen konzolí, konkrétně PlayStation2 a Xboxu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázky

Ve hře se proti sobě klasicky postaví tři strany. Na výběr budou vetřelci, predátoři nebo skupinka mariňáků (Colonial Marines), kteří byli vysláni na planetu LV-742, aby zde zachránili zbytky lidské populace. V této lokaci se také všechny tři strany zapojí do krutých bojů, odehrávajících se na futuristických bojištích, v děsivých jeskyních nebo v neprostupné džungli. Celkem půjde o 21 mísí.

Hráč si bude moci zvolit jednu ze zmiňovaných frakcí a s její virtuální armádou se pokusit vyhladit své nepřátele. V této RTS budou k dispozici upgradovatelné jednotky (10 pro každou stranu), a že se od sebe budou všechny skupiny výrazně lišit, asi není třeba připomínat. Mariňáci mají mít přístup k nejmodernějším zbraním od Weyland-Yutani Corporation, predátoři naopak využijí svoji sílu a lovecké schopnosti a rovným protivníkem jim budou i hordy zabijáckých vetřelců. Real-time strategii Aliens vs Predator: Extinction od kalifornského studia Zono mohou všichni majitelé PS2 a Xboxu očekávat letos v létě.
zdroj: Biz.Yahoo, TTG

kate

Nejnovější články