American McGee chystá steampunk zombie Čaroděje ze země Oz
zdroj: tisková zpráva

American McGee chystá steampunk zombie Čaroděje ze země Oz

25. 6. 2013 10:49 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vida, vida, vida. Asi zase budu „muset“ dát peníze na nějaký Kickstarter. American McGee se rozhodl, že tentokrát zkusí realizovat své mile ujeté variace na klasiky prostřednictvím Kickstarteru a přináší na něj OZombie, hodně monstrózní verzi příběhu o Dorotce a Čaroději ze země Oz. Vyvíjený na Unity 3D, OZombie bude primárně kampaní pro jednoho hráče, ovšem najdete zde i multiplayer – po dohrání kampaně.

Hrát budete za steampunkovou verzi Dorotky a na své cestě magickou zemí budete rekrutovat známé postavy do své party. Mimochodem, v rámci mohutného dospění celého příběhu (a nemyslím tím dospění jako u Ztracených dívek) tu kupříkladu najdete Strašáka jako mozky požírajícího zombíka a momentální hlavní hrozbu.

Stylizace celé hry bude steampunková a bude čerpat ze všech čtrnácti knih. American McGee momentálně žádá na stránkách projektu 950 tisíc dolarů, což není zase tak málo. Mimochodem, ve chvíli, kdy se sejde 11 tisíc podporovatelů, soundtrack složí Chris Vrenna! Ale co bych zbytečně psal, McGee vytvořil ke Kickstarter kampani velmi povedené video, kde vám vše vysvětlí. Tedy ne přímo vám, ale to už uvidíte sami. Já vás jen ještě jednou odkáži na stránky kickstarteru OZombie, kdybyste také chtěli přidat svou trošku peněz do mlýna.

Nejnovější články