Anthem má na PS4 obrovské problémy, se kterými si EA zatím neví rady
zdroj: tisková zpráva

Anthem má na PS4 obrovské problémy, se kterými si EA zatím neví rady

5. 3. 2019 15:01 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Start letošní vlajkové lodi EA se – buďme upřímní – vůbec nepovedl. Anthem trpí nesmyslnými designovými rozhodnutími, chudým obsahem i špatnou technickou stránkou. A v případě verze pro PlayStation 4 si k tomu můžete přičíst ještě mnohem závažnější problém hazardující se životem samotné konzole.

Přes víkend se na různých sociálních sítích začaly objevovat nářky hráčů, které se točí převážně kolem jednoho společného problému. Ne že by Anthem na PlayStationu 4 zamrzla nebo padala do systému, ona rovnou způsobuje vypnutí celé konzole, které je přirovnatelné k vytažení napájecího kabelu, zatímco je zapnutá.

Po opětovném zapnutí se PlayStation několik minut zotavuje z neočekávaného vypnutí, varuje vás, abyste to už nedělali a nabízí možnost odeslat chybovou hlášku. Neděje se to úplně každému hráči, nicméně počet postihnutých je natolik veliký, že to neuniklo samotné EA.

zdroj: Archiv

Ta potvrdila, že k vypínání konzole opravdu dochází, nicméně k vyřešení problému potřebuje informace od hráčů, kterých se to týká. Pokud mezi ně patříte, můžete specifikovat okolnosti problému na oficiální stránce technické podpory a nezbývá vám než doufat, že na sebe záplata nenechá dlouho čekat.

Tím oficiálně potvrzený problém končí, nicméně kolují zvěsti, že některým uživatelům Anthem vyloženě zničila PlayStation 4, který už žádným způsobem nenaskočí. Rovněž někteří tvrdí (a jiní to vyvrací), že Sony vyhověla jejich žádosti o vrácení peněz, což je velice neobvyklé.

V každém případě možná uděláte v tuto chvíli nejlíp, když se hraní verze na PS4 úplně vyhnete. Jak se dozvíte v naší čtyřkové recenzi, aktuálně stejně není moc důvodů, proč se do Anthem pouštět.

Nejnovější články