Arkádová herna v Červeném Újezdu zahájí v pátek 4. sezónu
zdroj: tisková zpráva

Arkádová herna v Červeném Újezdu zahájí v pátek 4. sezónu

3. 4. 2014 16:12 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Arkádovou videohernu Arcadehry.cz v Červenému Újezdu u Prahy, která v pátek 4. dubna zahajuje novou sezónu, z Games.cz dobře znáte. Konal se zde jeden ze čtenářských srazů, byli jsme tam mnohokrát na návštěvě a Martin o zajímavých kusech ze sbírky Honzy Orny psal v seriálu Arcade Olé. Kdo se chtěl na desítky arkádových pecek různého věku podívat a hlavně si je zahrát, už to zřejmě udělal. A ne jednou.

Protože dobrého se člověk nikdy nepřejí (navzdory demagogii jistého přísloví), vrací se zájemci o arkádové klasiky do videoherny jako dobří holubi, což potvrzuje rok od roku stoupající návštěvnost (loni to bylo 4200 unikátních návštěvníků). Pokud mezi ně patříte, můžete do Červeného Újezdu vyrazit už tento pátek 4. dubna, kdy se po čtvrté otevřou brány videoherny a zůstanou dokořán výjimečně i přes zimu.

Na nově příchozí i navrátilce čeká celkem 135 funkčních videoher, dva pinbally a jeden taneční automat, přičemž sbírku přes zimu rozšířil Honza Orna se svými kolegy o několik nových kusů včetně Joust, Mortal Kombat 1, Wizard of Wor, 1941: Counter Attack nebo třeba modernější Tekken 3.

Právě hra 1941: Counter Attack figuruje na seznamu titulů, v jejichž hraní se bude soutěžit v průběhu 6. turnaje, který proběhne 3. a 4. Května viz plakát někde okolo. Dále se v jeho průběhu bude bojovat o vítězství v titulech R-Type, Super Mario Bros, Out Run a třeba Super Street Fighter 2 X. 

Znovu ale připomínáme, že nemusíte čekat až do května na další turnaj, protože dveře herny se otevřou už tento pátek 4. dubna a otevřené zůstanou vůbec poprvé i v průběhu zimy. Další informace o arkádové videoherně, která je podle všeho největší v Evropě, naleznete na stránkách arcadehry.cz

1964609_10152265788122375_907513322_n zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články