Arkádová Old Time Hockey chce vrátit časy Blades of Steel
zdroj: Vlastní foto autora

Arkádová Old Time Hockey chce vrátit časy Blades of Steel

13. 12. 2016 12:53 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud trpíte absencí nových hokejových her na PC, možná vám nabídne řešení Old Time Hockey. I když asi ne úplně také, jaké byste si představovali… Ostatně, jak naznačuje název, nepůjde zrovna o simulaci moderního hokeje. Rozhodně to nebude simulace a hokej to nebude moderní ani ve smyslu dobového zasazení, ani samotné hratelnosti. Tvůrci totiž pokukují po časech arkádových bitev na ledě, časech NHL 94 a nebo Blades of Steel.

Hra, která bude mít i příběhový mód, je stylově zasazena do 70. let, kdy hráči nosili afro, mohutné kníry, naopak nenosili helmy a pro ránu nešli daleko. A ran zde rozdáte spoustu, protože arkádový styl Old Time Hockey přímo volá po brutálních srážkách, mlácení holemi, rvačkách a gólech, na kterých se podílí stejnou měrou um jako náhoda a chaos.

Hra nabídne hned několik schémat ovládání. Od moderních, přes prastaré dvoutlačítkové, až po revoluční pivní, které počítá s tím, že v jedné ruce máte pivo a hrajete tedy jen druhou. Protože Old Time Hockey je jako dělaná na hraní s kamarádem, pivem a dalšími pochutinami. Za hrou stojí nezávislý vývojářský tým V7 z Kanady, který hru plánuje vydat začátkem příštího roku na PC, PS4 a Xbox One. A jaká asi bude vám nejlépe napoví trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články