Arma 3 vyhlašuje svátek obrněnců. Vyšlo DLC Tanks i s updatem zdarma
zdroj: tisková zpráva

Arma 3 vyhlašuje svátek obrněnců. Vyšlo DLC Tanks i s updatem zdarma

12. 4. 2018 18:25 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V českém vojenském simulátoru Arma 3 jsem osobně zkoušel akorát pěchotní boj, ale to zdaleka není to jediné, co zlaté dítko od Bohemia Interactive dokáže. Můžete řídit náklaďáky, létat v letadlech, a pochopitelně nesmí chybět ani obrněná vozidla. Právě těm se věnuje právě vydané DLC stroze zvané Tanks, spolu s nímž do hry dorazil bezplatný update pro všechny.

DLC, které seženete na Steamu nebo Bohemia Store za 10 eur, respektive 299 Kč, vám vloží do rukou tři nové pancéřové hračky, jednu singleplayerovou minikampaň a scénář, který vám trojičku vozidel představí. Je tu bitevní tank T-140 Angara, Nyx Armored Weapons Carrier a Rhino Mobile Gun System. Zvlášť poslední jmenovaný dostává svému jménu, poněvadž mobilní je tedy zcela určitě. Jen se podívejte na nový trailer.

zdroj: Archiv

Update zdarma vylepší úplně všechny obrněné vozy ve hře nejrůznějšími způsoby. Měly by se lépe řídit, díky 3D interiérům by měly lépe vypadat, upgradu se dočkal i zvuk a model počítající poškození, a pro hrdopyšné tankisty přibyly možnosti, jak si svá vozidla všelijak upravit, to abyste v multiplayeru trošku vyčuhovali z davu.

Příjezd nových tanků a vylepšení těch stávajících zní jako špatné zprávy pro milovníky pěchoty. Nemusí se ale bát. Update s sebou přinese dva nové protitankové raketomety, a že fungují, toho jste si mohli všimnout ve videu výše. Jen bude vhodné, aby váš cíl napřed zastavil, a nevím, jak to dokážete, když zrovna nebude po ruce žádný spřátelený bača.

K tomu přibyl ještě systém kontroly palby, pozornosti se dočkaly letové dráhy raket, dorazil nový multiplayerový mód Vanguard založený na vozidlech, pak dekorativní objekty, nabobtnalý soundtrack… Není toho málo, a je příjemné, že většina inovací bude dostupná masám, které si samotné DLC vůbec nekoupí. A to ještě zbývá otázka, co s novými hýblátky dokáže proslulá modovací komunita.

Nejnovější články