Armu 3 v dalším rozšíření Contact navštíví mimozemšťané
zdroj: tisková zpráva

Armu 3 v dalším rozšíření Contact navštíví mimozemšťané

24. 5. 2019 11:52 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera jsme se v rámci recenze podívali na zoubek DLC pro Armu 3, které má na svědomí externí tým vývojářů. Arma 3: Global Mobilization – Cold War Germany Pavla Biera moc nenadchla. Chválil novou mapu a její detaily, ale body šly dolů za mdlý příběh a technické problémy. Nadcházející mimozemské rozšíření Contact snad dopadne trochu lépe.

Arma 3 nikdy nebyla vyloženě historicky přesnou hrou, protože se po většinu času zaobírá blízkou budoucností. Nicméně se držela poměrně při zemi a nabízela uvěřitelné konflikty. Tím nechci říct, že by téma DLC Contact bylo naprosto nesmyslné, ale přeci jen je jistější, že lidstvo bude i v roce 2035 vést konvenční války, než že z nebe sestoupí mimozemská loď.

Přesně to vás čeká v novém rozšíření. Nová mapa země Livonia se rozprostírá na 163 kilometrech čtverečních. Úředním jazykem je zde polština, ale to je asi to poslední, co by vás při pohledu na nebe zajímalo. Návštěvníci z vesmíru vám na čele vytvoří spoustu vrásek, a i když je nanejvýš jisté, že dojde ke konfliktu, nebude Contact jen o akci.

zdroj: Archiv

V roli Aidena Rudwella (operátora dronů v NATO) budete odebírat vzorky, zkoumat mimozemské anomálie, pracovat s elektromagnetickým spektrem a tak podobně. Na DLC pracuje stejný tým, který se postaral o rozšíření Laws of War. Právě na něm tvůrci zjistili, že hráči touží po trochu odlišné hratelnosti, což Contact bezpochyby splňuje.

Kromě singleplayerové kampaně se těšte na dvě nové frakce, Livonian Defense Force a Russian Spetsnaz. Dále tu je pět zbraní, dvě vozidla s mnohými variacemi, speciální vybavení a multiplayerové scénáře na nové mapě. První kontakt navážete 25. července, ale můžete si ho právě teď zarezervovat na Steamu za 25 eur samostatně nebo v bundlu se základní hrou.

Na stránkách Bohemia Interactive je k dispozici také limitovaná sběratelská edice za téměř čtyři tisíce, která obsahuje DLC Contact, základní hru v deluxe verzi, kufr, dvě vysílačky, plechovou krabičku, mapu, plakát, samolepky a dvě čepice z alobalu.

Arma 3 Contact zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články