Batman: Arkham Asylum a City se vrací v remasteru pro PS4 a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Asylum a City se vrací v remasteru pro PS4 a Xbox One

18. 5. 2016 17:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dobré hry nesmí být zapomenuty! To je nové heslo ve Warner Bros, kterým přijde líto, že hráči, kteří do her naskočili s PS4 a Xbox One neměli šanci okusit skvělé akční tituly ze série Arkham. Řešení je nasnadě a v současnosti obvyklé – remaster. 26. července tak vyjde Batman: Return to Arkham pro PlayStation 4 a Xbox One, v jejímž rámci najdete GOTY edice Arkham Asylum a Arkham City (a překvapivě už ne méně povedená Arkham Origins).

Obě hry budou přepracované v Unreal Engine 4 (původní tituly vznikly ještě v UE3) ve studiu Virtuos, které se na tuto práci specializuje. Z jejich klávesnic pochází povedené předělávky Heavy Rain nebo Final Fantasy X/X-2. V rámci Return to Arkham budou k dispozici Game of the Year edice obou her, tedy včetně všech bonusů a dodatečných DLC.

Od Warner Bros je to dobrý tah, protože tím osloví hráče, kteří do série naskočili až s Batman: Arkham Knight. Ostatně, jako u většiny ostatních remasterů her z minulé generace jsou to právě ti, na které vydání předělávky cílí. Pro hráče, kteří už dané tituly mají za sebou asi jde o zbytečnou koupi. Výhodou je, že obě přepracované hry patří k těm, které moc nestárnou a i sedm (respektive pět) let po svém vydání mají co nabídnout. Jak to hrám v Unreal Engine 4 sluší můžete posoudit v traileru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články