Battlefield 4 hlásí návrat módu Gun Master a přidá nášup nových zbraní
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4 hlásí návrat módu Gun Master a přidá nášup nových zbraní

19. 5. 2015 10:11 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

I dlouho po vydání a ukončení původního DLC plánu se Battlefield 4 stále ještě těší oblibě nejen ze strany hráčů, ale především pak i samotných autorů, kteří stále ještě do hry mají chuť a vůli dodávat nový obsah, a to zdarma. Ten samozřejmě nedosahuje takového rozsahu jako tomu bylo u některé z pětice předchozích DLC, i tak se ale jedná o příjemný bonus pro všechny hráče. Ti se s z aktuálního příspěvku na Battlelogu dozvídají o tom, že nový patch kromě řady drobností přinese také návrat módu Gun Master a pětici nových zbraní.

Novinky vyplývají z přání a proseb komunity. Díky tomu se tak hráči mohou těšit na oblíbenou útočnou pušku, jeden nový přírůstek do kategorie PDW s integrovaným tlumičem, novou na větší vzdálenosti efektní pistoli využívající náboje typu magnum a například i na lehký samopal. Výčet uzavírá nová karabina s integrovanou vertikální rukojetí. Ani u jedné ze zbraní však není citovaný příspěvek konkrétní.

Dále se do hry opět podívá mód Gun Master, který slavil u hráčů oblibu v rámci přídavku Close Quarters pro Battlefield 3. Mód spočívá v tom, že si hráči nevybírají své zbraně – ty jim budou automaticky změněny po dvou po sobě jdoucích zabití nepřátel. První, kdo se tímto způsobem dopracuje ke zbrani finální a a někoho s ní skolí, vyhrává. Tento herní režim se pak dále dělí dle nastavených presetů – ty se dělí dle zvoleného typu zbraně například na mix všeho, na klasické zbraně, či například pouze na pistole.

Tato aktualizace vyjde na všechny platformy ještě před koncem května a kromě výše uvedených novinek se hráči dočkají také předělaného modelu účinnosti jednotlivých zbraní. Výsledkem tak má být docela jiný zážitek oceňující především ty šikovné – odměny se například dočkají ti, kteří i zpětnému rázu navzdory dokáží dát dvojitý headshot.

zdroj: Archiv

Nejnovější články