Battlefield V vás vezme do husté džungle Šalamounových ostrovů
zdroj: Electronic Arts

Battlefield V vás vezme do husté džungle Šalamounových ostrovů

29. 1. 2020 13:49 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Válka v Pacifiku zdaleka není u konce. Americké jednotky se neustále pouštějí do lítých bojů s Japonskou císařskou armádou, obrovské ztráty jsou na obou stranách a vidina vítězství nikde. V šesté kapitole multiplayerové střílečky Battlefield V obě tyto strany změří své síly v husté džungli exotických Šalamounových ostrovů.

Krásné písčité pláže, nádherná, neprostupná zeleň, říčky a řeky. Šalamounovy ostrovy by mohly být ideální dovolenkovou destinací, kdyby se zrovna na nich nerozhodovalo o životech mnoha vojáků. V režimu Breakthrough se jako Japonci budete krčit v houštinách a číhat na hráče druhé strany, kteří se vylodí na otevřených plážích bez pořádné možnosti úkrytu.

Pokud jako Američané přežijete tento nezávidění hodný výsadek, bitva se přesune do centra džungle, kde si nemůžete být jistí žádným křovím a cestu kupředu vám budou hatit rozvodněné řeky. Naštěstí se po dosažení patřičných úrovní dostanete k novému arzenálu, který vám pomůže s novou výzvou.

zdroj: Electronic Arts

Třída Support se může těšit na lehký kulomet Type 11 a brokovnici Model 37, třída Assault se dočká automatické pušky M2 Carabine a raketometu M1A1 Bazooka, kterým z dálky vyřadíte nepřátelská vozidla. Pokud se obě tyto třídy vyskytnou v bezprostřední blízkosti obrněných vozidel, mohou použít ruční minu Lunge Mine.

Kromě toho můžete získat trojici elitních vojáků. Jmenovitě se hlásí Steve Fisher, Akira Sakamoto a Misaki Jamaširo, kterou si jako jedinou odemknete prostým hraním. Stačí před koncem 6. kapitoly dosáhnout 40. úrovně.

Šestou kapitolu ještě doprovodí placený balíček s herní měnou, boostem zkušeností, záchytnými body kapitoly, epickými výstrojemi vojáků a skiny některých zbraní. Šalamounovy ostrovy s veškerým výše popsaným obsahem se zpřístupní už 6. února.

Nejnovější články