BBC oznámilo hru s Doctorem Who
zdroj: tisková zpráva

BBC oznámilo hru s Doctorem Who

9. 12. 2011 13:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fanoušky vynikajícího britského sci-fi seriálu Doctor Who (u nás šel...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokud patříte mezi fanoušky vynikajícího britského sci-fi seriálu Doctor Who (u nás šel také jako Pán času), zřejmě vás potěší fakt, že se BBC Worldwide právě pochlubilo s tím, že se začátkem roku objeví na PS3, PS Vita a PC hra Doctor Who: The Eternity Clock, která by měla co nejlépe charakterizovat ducha seriálu.

Ostatně, jak by ne, když budete hrát jak za Doktora, tak River Song a s nimi budete prozkoumávat vesmír v rámci různých časových rovin. Hlavního hrdinu namluví nový představitel hlavní role, Matt Smith, River Song zase Alex Kingston. Hra by se měla dle BBC prezentovat fotorealistickou grafikou a televizní kvalitou scén (což je humorné, vzhledem k tomu, jak se všichni ohání filmovostí scén... ale u BBC jde o logické vyjádření).

Hlavním tahákem by samozřejmě mělo být cestování časem a následné vytváření stovek různých možností, vzhledem k tomu, že svými akcemi ovlivňujete budoucnost. Vývojáři, kteří tohle převedou (snad) do reality by měli být ze Supermassive Games, kteří už na nějakých hrách ze světa Doctora Who pracovali.

Nejnovější články