Benoit Sokal a Microïds chystají třetí díl Syberie
zdroj: tisková zpráva

Benoit Sokal a Microïds chystají třetí díl Syberie

28. 11. 2012 14:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Skvělou zprávu přinesl francouzský vydavatel Anuman Interactive, který před třemi lety zakoupil studio Microïds, stojící za vynikající sérií Syberia. Anuman prý podepsal smlouvu s Benoitem Sokalem na vývoj Syberie III. Sokal napíše scénář hry a zakladatel Microïds, Elliot Grassiano bude celý vývoj hry řídit. Navíc, hra by měla vyjít pod značkou Microïds.


Stéphane Longeard z Anuman Interactive říká: „Fanoušci se po dvou letech čekán konečně dočkali. Syberia III konečně vstoupila do své produkční fáze - Benoit napíše scénář a k týmu se připojil i Elliot. Se svým unikátním feelingem a nepopiratelnou kvalitou se Syberia zapsala do srdcí hráčů. Ti očekávali další díl a nyní jsou za svou trpělivost odměněni“. 

Nicméně, ještě neskákejte do stropu, vývoj nebude nijak uspěchaný a s vydáním hry se počítá na rok 2014 a nebo 2015. Na entusiasmu týmu to nijak neubírá, nejspíše naopak. Potěšený je dle svých slov i Sokal. „Jsem opravdu rád, že budu pracovat na další adventuře s Kate Walker a že budu spolupracovat s Anuman Interactive. Na prvních dvou dílech jsem pracoval s Elliotem a jsem tedy opravdu vděčný za to, že i na tomto dílu budeme spolupracovat“.

Tak co, máte radost z třetí Syberie? Já určitě ano, tahle série si další díl zaslouží.

Nejnovější články