Beta America's Army: Proving Grounds vyšla zdarma na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Beta America's Army: Proving Grounds vyšla zdarma na Steamu

30. 8. 2013 17:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na sérii America’s Army mám nostalgicky růžové vzpomínky ze dvou důvodů. AA hry byly vždy zadarmo, takže jsem si jich mohl jako socka bez peněz užívat, aniž bych musel řešit morální dilema při stahování případné „neoficiální“ verze. A ještě ke všemu to byly hry výborné, když člověk přehlédl ten propagandistický podtext.

Po America’s Army ovšem dlouhá léta ani můj pes neštěkl a nedávné oznámení de facto čtvrtého dílu s podtitulem Proving Grounds bylo dosti překvapivé. Ještě jsem se z toho nestačil vzpamatovat a hru už si můžu vyzkoušet, abych věděl, jestli tam ta kvalita pořád je. Ode dneška je America’s Army: Proving Grounds dostupná bezplatně na Steamu v beta verzi, což vám mimo jiné připomene trailer v článku.

Láďa před pár týdny docela podrobně rozebíral, jakým konceptem vás chce armáda USA do svých řad nalákat nyní, proto jen ve stručnosti připomenu nejzásadnější. Na rozdíl od svých předchůdců se Proving Grounds v souladu se změnou povahy boje v reálu soustředí na střety specializovaných jednotek o menším počtu vojáků v urbanistickém prostředí.

...

Ještě než se zeptáte, tak ne, singleplayer v America’s Army: Proving Grounds nehledejte. Čekají vás multiplayerové bitky 6 vs. 6 nebo 12 vs. 12, ve kterých vyhraje lepší komunikace, lépe zvolená taktika, silnější nervy a lepší orientace na mapě. Zkrátka a dobře, pro skutečné zelené mozky (nemyslím to špatně) je America’s Army: Proving Grounds jednou z mála platforem, kde mohou své znalosti zužitkovat, zatímco čekají na vydání Arma 3

 

Nejnovější články