Bethesda opravila bug ve Falloutu 76, hráči ho chtějí zpět
zdroj: tisková zpráva

Bethesda opravila bug ve Falloutu 76, hráči ho chtějí zpět

12. 12. 2018 12:12 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Fallout 76 má chyb jak much a tak nějak by se čekalo, že hráči budou stát o to, aby je Bethesda opravila všechny. A pokud možno hned. Ale pak zamrzí zjištění, že jeden krásný dobrý skutek vlastně patří do toho chybového hejna, což se stalo v případě úkolu v továrně na konzervy. Jídlo pro všechny! Nebo ne?

Bethesda se na Falloutu 76 snaží sešít, co se dá, takže tento týden vydala patch opravující opravdu dlouhý seznam neduhů, které hráče trápí. Jenomže bug v úkolu Feed the People hráče v podstatě vůbec netrápil.

Jedná se o příležitost v konzervovací továrně Mama Dolce’s Food Processing. Hráči v ní musejí nasbírat bujón, nakrájenou zeleninu a sóju s masovou příchutí, zatáhnout za páčku a pak výrobní linku bránit před vlnami nepřátel. Jasně, podobně jako ve většině úkolů ve Falloutu 76 nešlo o nic moc záživného, odměna za splnění ale byla jedna z těch lepších.

zdroj: Archiv

Výslednou konzervu totiž kromě hráčů, kteří pomáhali továrnu bránit, dostali i všichni ostatní na serveru. „Nakrmit lidi“ jste tak mohli nezávisle na tom, jestli se účastnili, nebo ne, což byla jedna z poměrně mála příležitostí, jak jste mohli ovlivnit celý svět mimo své bezprostřední okolí.

Až na to, že šlo o chybu, nikoliv o záměr. Hráči na Redditu i na jiných diskuzních serverech s jejím opravením důrazně nesouhlasí, protože podle nich šlo mimo jiné o „komunitní událost, kterých by si hra zasloužila víc“. Přestože je Fallout 76 v podstatě MMORPG, paradoxně pomoc ostatních hráčů k ničemu příliš nepotřebujete, protože všechno zvládnete sami.

Bethesda se k návratu polévky v plechovce pro všechny zatím nevyjádřila. Ve vydávání updatů ale přirozeně plánuje pokračovat a ty budoucí mají přidávat nové, zajímavější mise, jako třeba otvírání cizích krytů. Vzhledem k úplné absenci přátelských NPC je ale celkem jasné, co v nich najdete.

Nejnovější články