Bethesda překvapila hráče Falloutu 76 dalším zpackaným updatem
zdroj: tisková zpráva

Bethesda překvapila hráče Falloutu 76 dalším zpackaným updatem

1. 2. 2019 17:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Chování Bethesdy kolem vydání Falloutu 76 s klidem označím za amatérské. Hra byla vydaná v prakticky nehratelném stavu, následovaly problémy s opravami chyb, nekvalitní fyzické předměty (batoh, bunda), únik osobních údajů ze zákaznické podpory… Takhle by se dalo pokračovat ještě dlouho... a ono to bohužel opravdu pokračuje.

Poslední „opravný“ patch pro Fallout 76 totiž zase víc věcí rozbil. Věrní fanoušci, kteří i přes všechna ta klopýtnutí zůstávají ve hře, se najednou zděsili, že Bethesda vrátila některé dřívější prvky. Najednou byli přetížení, protože sponkám se vrátila jejich hmotnost, která byla dříve odstraněna.

Předměty se v inventáři opět začaly duplikovat, plány a recepty se z jedné postavy prokopírovaly na účet ostatních postav a další problémy, které se objevily už v minulosti a byly až dosud opravené. Co se stalo? Podle vyjádření Bethesdy se nepovedlo propojení několika interních buildů hry, přičemž se sáhlo po nějakém starším, který se propil do aktuální hry i se svými chybami. Poslední patch tak čeká na nový hotfix, který opraví napáchané škody.

Pokud bude Fallout 76 za nějaký ten rok bezchybná hra s vyladěnými mechanismy, rád se k ní vrátím, jelikož jsem fanouškem série, i když značně otřeseným. Snaha ze strany tvůrců vyhrabat se z bahna tu je. Chystá se například nový náročnější mód survival, který by mohl pořešit nezvládnutý PvP systém. Zatím to ale na světlé zítřky moc nevypadá.

zdroj: Archiv

Nejnovější články