BioWare nabízí zdarma multiplayerové DLC pro Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

BioWare nabízí zdarma multiplayerové DLC pro Dragon Age: Inquisition

17. 12. 2014 20:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Přestože pro většinu kolegů a lidí z okolí (snad i čtenářů, ale co já vím) je Dragon Age: Inquisition především rozmáchlé singleplayerové dobrodružství, je nedílnou součástí hry i kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče. Možná aby tvůrci multiplayer zpropagovali a řadu nic netušících lidí vůbec upozornili, že hra něco podobného obsahuje, nabízí zdarma multiplayerový balíček s názvem Destruction. Ale nezůstalo jen u něj, za deset babek předhazuje majitelům standardní verze hry možnost upgradu na deluxe verzi.

Zdarma dostupné DLC Dragon Age: Inquisition - Destruction přidává do multiplayerových misí (nejsou součástí singlu) nové cesty do cílových destinací, ale hlavně přináší rozzuřenou faunu, která je probíhající válkou natolik nakrknutá, že útočí na kohokoli - bandu hráčů, ale i nepřátele. Dejte si tedy pozor, protože nebezpečí už nepředstavují jenom klasičtí nepřátelé, nýbrž i příroda v podobě vlků, dinosaurů a kdo ví čeho všeho ještě.

Když se navíc rozhodnete, že hraním Dragon Age: Inquisition strávíte několik dalších měsíců, protože jde o nejlepší hru roku (všechno je možné, že ano Aleši? :), možná zatoužíte i po bonusovém obsahu z deluxe edice. Tvůrci na hráče s podobnou úvahou mysleli a nabízí upgrade ze základní na deluxe edici za deset dolarů. Kupci upgradu při tom za své peníze dostanou následující obsah.

Koník s inkvizitorským brněním, abyste si neošoupali boty, se hodí vždycky, ale možná dáte přednost některému z dvojice dalších mountů - jednorožec a rohatá příšera. Ať už ale budete brázdit Thedas na hřbetu jakékoli potvory, přijde vám vhod speciální inkvizitorské brnění, potažmo inkvizitorské zbraně včetně dýk, velkého meče nebo masivního kladiva. Hezké na zbraních ale je, že jsou totiž "multi-class".

Součástí upgradu na deluxe edici je též digitální verze soundtracku, speciální truhly s jistě speciálním obsahem pro multiplayer a Skyhold trůn vytvořený z lebky starobylého draka. Netřeba dodávat, že podle tvůrců jde o nejpompéznější trůn v celém Thedasu. No...

V zásadě to samé, co jsem výše sepsal najdete i na stránkách hry. Jinak jsou oba dva balíky k mání už nyní. Jeden zdarma, druhý za pár babek.

Nejnovější články