Bitvy ve War Thunderu se přesouvají na moře
zdroj: tisková zpráva

Bitvy ve War Thunderu se přesouvají na moře

29. 10. 2018 11:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste se neúčastnili posledního uzavřeného testování ve War Thunderu, pak vám pravděpodobně chyběl třetí typ bojiště – voda. Dosud jste mohli vést válku ve vzduchu s letadly a helikoptérami, na zemi v tancích a další těžké technice, případně kombinovaně. Nyní se hlásí ke slovu námořnictvo různých národů.

Bitevní křižníky Spojených států, Německa a Sovětského svazu již vpluly do vod otevřeného beta testování. Všichni si tak mohou osahat na 80 nových plavidel, od těch menších až po ty největší. Nepřátelské lodě pošlete ke dnu salvou z děl, případně dobře mířeným torpédem, zatímco vaše protiletadlové kanóny shazují otravné ocelové ptáky.

Ve chvíli, kdy postupně odemykáte jednu loď technologického stromu za druhou, se pod rouškou uzavřené bety testují plavidla čtvrtého národa. Pokud toužíte řídit stroje britského námořnictva dřív než ostatní, plňte herní úkoly nebo si kupte některý z námořních balíčků v obchodě.

zdroj: Archiv

I když aktualizace 1.83 nese název Vládci moře, lodě nejsou jediným přídavkem. Milovníkům vrtulníků snad udělá radost německá větev, k pozemním vozidlům přibyly nové tanky a samohybné houfnice, a myslelo se i na letadla. Kompletní výčet nových smrtonosných prostředků a dalších novinek a změn naleznete zde.

Poslední zásadní novinka updatu se týká konzole Xbox One. War Thunder zde totiž konečně opouští placený předběžný přístup a stává se klasickým free-to-play titulem s crossplayem s počítačovou verzí. Třeba se časem přidá i Sony a úplně všichni tak změří své síly na jednom bojišti v letadlech, vrtulnících, tancích a lodích.

Nejnovější články