Blizzard spustil uzavřenou betaverzi StarCraft II: Legacy of the Void
zdroj: tisková zpráva

Blizzard spustil uzavřenou betaverzi StarCraft II: Legacy of the Void

1. 4. 2015 15:02 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zkontrolujte si emailové schránky. Blizzard totiž oznámil, že právě spouští betaverzi StarCraft II: Legacy of the Void. Ta je uzavřená a v těchto chvílích mezi vyvolené putují první pozvánky. Vybraní hráči se budou moci přednostně podívat nejen na již předem představené jednotky, ale i na něco navíc, například na novou jednotku Protossů, při této příležitosti příhodně pojmenovanou The Adept.

Betaverze vrhne hráče do víru multiplayerových bitev a nabídne jim pro sérii klasické PvP na trojici nových map – Ruins of Seras, Lerilak Crest a Orbital Shipyard. První nabídne procházku ruinami pokrytou domovinou Protossů, druhá návštěvu světa Dark Templar pokrytého ruinami xel'naga a konečně třetí jmenovaná přenese bojiště na terranskou kosmickou základnu vznášející se nad planetou Korhal IV.

Novinkou aktuální betaverze je mód Archon, jenž nabídne kooperativní i kompetitivní souboje dvojic hráčů sdílejících jednu bázi. Nová jednotka Protossů pak má to specifikum, že se dokáže rozdvojit s tím, že klon neumí útočit, pouze se pohybovat a její originál se pak dokáže hbitě teleportovat na lokaci svého klonu. Kompletní soupis změn aktuální bety je pak k vidění na oficiálních stránkách.

Pokud tedy patříte mezi vyvolené šťastlivce, určitě neváhejte, naskočte, a sdílejte s ostatními své první dojmy – na ty finální si ještě počkáme, StarCraft II: Legacy of the Void zatím ještě nemá pevné datum vydání.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články