Blizzard vás chce nalákat na SCII: Legacy of the Void vydáním bezplatné minikampaně
zdroj: tisková zpráva

Blizzard vás chce nalákat na SCII: Legacy of the Void vydáním bezplatné minikampaně

17. 6. 2015 10:14 | Novinky | autor: Adam Homola |

StarCraft II: Legacy of the Void již brzy uzavře celou SCII trilogii, ale ještě před samotným vydáním se dočkáme menšího dárečku. Respektive dočkají se ho úplně všichni, bez ohledu na to jestli vlastníte jakoukoliv hru série. Blizzard oznámil, že ještě před vydáním poslední SCII části vydá minikampaň Whispers of Oblivion, která bude dostupná zcela zdarma všem.

V podstatě se tak vracíme o nějakých deset let nazpět a máme tu naprosto tradiční demo o třech singleplayerových misích. Jen se tomu teď říká bezplatná singleplayerová minikampaň a ne demo. To by nás mělo nalákat na uzavření epického sci-fi příběhu o čtyřech rasách (nezapomínat na blížící se Xel'Nagy) s love story dvou hlavních protagonistů uprostřed.

Příběhově nás Whispers of Oblivion uvede do obrazu, naváže na Heart of the Swarm a připraví nás na Legacy of the Void. Pro ty, kteří si druhý datadisk do StarCraftu II předobjednali, vyjde Whispers of Oblivion už v červenci. Pro všechny ostatní pak krátce poté.

zdroj: Archiv

Takže i pokud SCII neznáte a třeba si ho ani nechcete kupovat, nebo zkoušet štědrou Starter Edition, budete si moct brzy vyzkoušet alespoň kousek z posledního dílu. Více informací zatím není, ale navnadit vás může nový trailer, který sice z velké části recykluje již viděné záběry, nicméně nabízí také pár nových.

V kontextu Whispers of Oblivion stojí za připomenutí, že StarCraft II: Legacy of the Void je sice jakýmsi velkým datadiskem pro StarCraft II, ale hra se bude chovat jako samostatný produkt. Pokud by vás tak WoO nalákal a dostali byste chuť na Legacy of the Void, nemusíte si kvůli tomu kupovat ani Wings of Liberty, ani Heart of the Swarm. Hra bude samostatně spustitelná, takže nemusíte doplňovat sbírku pokud nechcete.

Nejnovější články