Blizzard vydá remaster prvního Diabla jako update pro Diablo III
zdroj: tisková zpráva

Blizzard vydá remaster prvního Diabla jako update pro Diablo III

4. 11. 2016 22:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Značka Diablo slaví letos 20. výročí a Nekromancer tak není jediným oznámením, kterým chtějí vývojáři slavnou sérii oživit. Na remake prvního dílu sice nedošlo, ale popravdě to k tomu nemá zase daleko. Frank Pearce na pódiu na BlizzConu oznámil jakousi předělávku prvního Diabla v nadcházejícím obsahovém patchi The Darkening of Tristram do Diabla III.

V praxi to znamená přidání Cathedral, Tristramu a jeho dungeonu o šestnácti podlažích do Reaper of Souls. V rámci dungeonu nebudou chybět ani čtyři bossové z původní hry a pozadu nezůstane ani grafika a technická stránka. Postavy se budou moct hýbat jen do osmi směrů a grafická stylizace vás skrze speciální filtry zavede zpátky do roku 1996.

Na veřejném testovacím serveru se The Darkening of Tritram objeví už příští týden, tudíž jeho vydání do plné verze hry není zase tak daleko.

Diablo III: Reaper of Souls zdroj: tisková zpráva

Trailer na „jedničku ve trojce“ zatím bohužel chybí, ale dočkali jsme se alespoň několika obrázků prostředí. Při zvětšení obrázků si můžete všimnout poměrně jasného rozkostičkování a obecně také temnější grafiky, kterou se první díl svého času vyznačoval.

Na obrázcích je vidět i starý známý Butcher a nejpozději příští týden snad uvidíme i zbývající bossáky. Návrat prvního Diabla v rámci zatím posledního dílu je minimálně příjemným pomrknutím na všechny nostalgiky a také na ty, kteří už původně hru ztratili, nebo ji nikdy neměli. První Diablo totiž už dnes jen tak nekoupíte.

Diablo III: Reaper of Souls zdroj: tisková zpráva

Minimálně ne oficiálně přímo od Blizzardu a tak vám nezbývá nic jiného, než zkoušet různé internetové bazary či aukce, nebo si prostě počkat na patch The Darkening of Tristram. Všechny doposud vydané obrázky z patche, stejně jako obrázky staronového Nekromancera, najdete v galerii na kartě hry.

Nejnovější články