Bojíte se vlků? Těch z Fear the Wolves byste měli
zdroj: tisková zpráva

Bojíte se vlků? Těch z Fear the Wolves byste měli

25. 10. 2018 9:56 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

O battle royale Fear the Wolves jsme zpočátku psali hlavně v souvislosti s odklady předběžného přístupu, ale počáteční porodní bolesti už překlenula a nyní přichází s v pořadí čtvrtým velkým patchem. Boj o přežití mezi zmutovanými vlky z Černobylu se dočká množství nových vychytávek a vylepšení těch stávajících.

Velké změny se dotknou sbírání kořisti, které by vás teď mělo víc lákat k průzkumu rozmanitých oblastí. V troskách můžete najít skryté poklady. Schovává se v nich hlavně kvalitní vybavení, díky kterému získáte výhodu nad ostatními hráči, ale potřebujete k nim nejdřív mapu. Některé domy budou zabedněné, takže musíte mít sekeru, abyste rozštípali dveře. Zase na vás ale uvnitř může číhat nová odstřelovací puška DMR SOK-94.

Pušky má v battle royale kdekdo, Fear the Wolves je unikátní něčím jiným. Právě těmi vlky z názvu, kteří jsou v novém updatu chytřejší a mnohem nebezpečnější. Osamělé psovité šelmy se budou plížit a snažit se vás napadnout zezadu, smečky si zase hlídají své území a narušitele po mapě pořádně proženou.

zdroj: Archiv

Nesmí chybět klasické ladění poškození a zdraví a také byste měli mít lepší pocit ze střelby. Vrtulník v závěru hry vás teď může vyzvednout i na střeše. Pokud jste do Fear the Wolves ještě nepronikli, pomůže vám v tom nový tutorial. Vývojáři do hry přidali i nějaké další zvuky a podporu služby Nvidia Highlight, abyste se mohli kamarádům chlubit krátkými klipy.

Fear the Wolves je nyní v předběžném přístupu exkluzivně na PC, vydání plné verze Vostok Games ve spolupráci s Focus Home Interactive plánují v průběhu příštího roku.

Nejnovější články