Bojové závody Gas Guzzlers poženou akci až do extrému
zdroj: tisková zpráva

Bojové závody Gas Guzzlers poženou akci až do extrému

17. 9. 2013 17:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Akční arkáda Gas Guzzlers: Combat Carnage příjemně minulý rok rozčísla stojaté vody adrenalinově přehnaných závodních titulů, a chystaný nástupce Gas Guzzlers Extreme hodlá na svého předchůdce zjevně navázat. Vývojáři z Gamepires momentálně na Gas Guzzlers Extreme leští poslední šmouhy, aby s hrou vyjeli z garáže na Steam počátkem října. Ohromit hodlají fanoušky akčních závodů výrazně adrenalinovou hratelností, tunou obsahu a solidním zpracováním.

V řeči suchých čísel nabídne Gas Guzzlers Extreme 18 vozů, které můžete upravovat ve 12 aspektech včetně zbraní, 40 tratí a 8 arén v 7 různých prostředích, singleplayer kampaň na cca 12 hodin potenciální zábavy a multiplayer v 7 módech včetně týmového. Než se podíváme na další proklamované prvky, tak se mrkněte na docela povedený akční trailer.

...

Dokoukáno, líbí? Docela hezky se na to dívá, ale jedna věc je pěkné video a druhá zábavné hraní. Spousta hráčů i recenzentů prvnímu dílu vytýkala úmorný začátek, přes který se kolikrát ani nebyli schopni přenést, a zbytek už si pak moc neužili. Jenže právě ve chvíli, kdy člověk překousl drsný start a do Gas Guzzlers se opravdu ponořil, přišel ten pravý adrenalin. Od dvojky si tedy slibuju, že hráče přijme s otevřenou náručí a postupně jej pohltí do 350 mil svých silnic.

Podpora botů pro mutliplayer při nedostatečném počtu živých hráčů je příjemná samozřejmost, stejně jako ukládání pozic do cloudu a podpora vůbec všech steamovských blbinek typu Big Picture nebo achievementy.

Gas Guzzlers Extreme vychází počátkem října, detaily o hře najdete na homepage.

Nejnovější články