Breach mód z Deus Ex: Mankind Divided připomíná VR mise z Metal Gear Solid
zdroj: tisková zpráva

Breach mód z Deus Ex: Mankind Divided připomíná VR mise z Metal Gear Solid

8. 6. 2016 18:47 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Pamatujete VR mise z Metal Gear Solid? Nový herní mód Breach bude v Deus Ex: Mankind Divided plnit podobnou roli. Jde o virtuální režim uvnitř hry, ve kterém v roli Rippera infiltrujete korporátní sítě, sbíráte potřebná data, hackujete servery a s pomocí peněz, zkušenostních bodů a booster packů vylepšujete schopnosti své postavy. Navíc se tvůrci rozhodli virtuální prostředí v módu Breach ztvárnit v odlišné – odosobněné stylizaci než Mankind Divided, což opět připomíná rozdíl ve vzhledu VR misí a základní Metal Gear Solid hry.

Názorné předvedení náplně Breach módu nabízí video. Stejně jako v případě Mankind Divided půjde o kombinaci stealth akce a střílečky, ve které likvidujete nepřátele, hackujete terminály a hledáte správnou cestu prostředím k cíli. Všechno se ale odehrává v jakože virtuálním prostředí a stylizace tomu odpovídá.

Zásadním prvkem Breach módu je vylepšování schopností Rippera, které má podobu odemykání a získávání nových schopností – třeba optické kamufláže. Zároveň jde ale též o odemykání nových zbraní nebo soupeření s ostatními hráči - můžete přijmout za peníze výzvu a vydělat si tak nějaký ten drobák na další vylepšení navíc.

zdroj: Archiv

Breach mód působí jako příjemně komplexní mód, který svou paradoxně arkádovou hratelností bez zbytečných příběhových okecávek a komunitní povahou může zaujmout řadu hráčů. Breach mód bude součástí Deus Ex: Mankind Divided, až vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 23. srpna tohoto roku.

Nejnovější články