Brněnská konference Game Access ‘16 nabídne přednášky řady vývojářů
zdroj: tisková zpráva

Brněnská konference Game Access ‘16 nabídne přednášky řady vývojářů

22. 3. 2016 17:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

15. a 16. dubna roku 2016 se v Brně, přesněji v hotelu BobyCentrum koná mezinárodní konference herních vývojářů Game Access ‘16. V jejím rámci budete moci slyšet řadu přednášek od řady odborníků a pokud patří mezi vývojáře, budete moci načerpat nové informace od kolegů a třeba i získat nějaké kontakty. Všichni účastníci pak v rámci prezentace Indie Expo mohou představit své nové projekty a utkat se o ceny v jednotlivých soutěžních kategoriích.

Mezi vývojáři, kteří budou mít přednášky najdete třeba Miloše Jeřábka, Jana Beneše a Gregory Loudena z Remedy, kde dokončili Quantum Break, Lukáše Haládika, Petra Koláře, Jaye Crowa a Jana Zeleného z Bohemia Interactive, Matouše Ježka, který se přes 2K dostal k vlastnímu studiu Trickster Arts, Jana Kavana z CBE Software či Annie Dumitrescu z Amazonu. Celý seznam účinkujících najdete na oficiálních stránkách.

Podívat se budete moci i na řadu prezentací projektů, mimo jiné Planet Nomads, Novus Inceptio, Killing Room, Dark Train či Layers of Fear. Game Access ‘16 tak bude sloužit nejen vývojářům na navázání kontaktu a získání nových zkušeností a nápadů, ale i normálním zájemcům o hry, kteří se o svém oblíbeném koníčku budou chtít dozvědět něco víc. Na zmíněných oficiálních stránkách najdete i možnost registrovat se, přičemž studentská akreditace vyjde na 680 korun, normální na 1080 a Business za 2160 Kč.

Nejnovější články