Brzy začne nová sezóna free-to-play akce Dauntless
zdroj: tisková zpráva

Brzy začne nová sezóna free-to-play akce Dauntless

10. 7. 2019 16:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Že je lov obrovských monster velmi populární, dokázal už Monster Hunter World – díl, který dostál svému jménu a dobyl svět. Na podobných principech staví i free-to-play akce Dauntless, které se podařilo přilákat na 10 milionů hráčů. Pokud se už teď považujete za ostřílené lovce, kteří se ničeho nezaleknou, pak by vám nový update měl udělat radost.

16. července odstartují takzvané Zkoušky Lady Luck, která vás týden co týden pošle na lov Behemotha vylepšeného o velmi nebezpečné modifikace. Prý jste se s tak náročným soupeřem dosud nemohli v Dauntless setkat. Za plnění těchto výzev budete odměnění novou měnou zvanou Marks, s jejíž pomocí si vylepšíte zbraně, naučíte se nové výpady a oháknete se do slušivých oblečků.

Čím rychleji zkoušku dokončíte, tím výše se umístíte v nových žebříčcích, které jsou rozdělené na kooperativní a sólo hraní. Umístit se můžete v obou najednou. Zároveň potkáte nové běžné nepřátele – slimáky Smollusky. Sice na první pohled nevypadají nebezpečně, ale víc než jeden už může být problém.

zdroj: Archiv

Po boku tohoto updatu začne i nová sezóna High Skies, která obsáhne dva Hunt Passy. První z nich ponese název Fortune & Glory a zabývá se korzáry, kteří připluli s Lady Luck. Lov potrvá až do nějakého dne v srpnu, kdy se rozjede druhý pass Zephyr Strike zakončující sezónu High Skies. Oba Hunt Passy nabídnou 50 úrovní a dvě cesty nových odměn (základní track a elitní track).

Dauntless můžete hrát zdarma na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, někdy v budoucnu i na Switchi, Androidu a iOS.

Nejnovější články