Bungie oznamuje termíny konání bety Destiny a obsah speciálních edicí
zdroj: tisková zpráva

Bungie oznamuje termíny konání bety Destiny a obsah speciálních edicí

7. 7. 2014 19:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Řada z nás měla v průběhu E3 a těsně po ní přístup do alfa testu megalomanské střílečky Destiny, ze kterého vývojáři z Bungie získali celou řadu potřebných dat. Mnohem větší sklizeň je však čeká po 17. červenci, kdy dojde ke spuštění tolik očekávaného betatestu pro majitele PS3 a PS4. Přístup do bety samozřejmě není určený všem, nýbrž pouze nedočkavcům, kteří už si hru předobjednali. Zadarmo ani kuře nehrabe. Stejná pravidla platí pro majitele konzolí X360 a Xbox One. Kdo z nich si Destiny předobjednal, může do bety naskočit 23. července, jak ostatně upozorňuje nový trailer.

Majitelé PlayStation platforem by se ale neměli ze skoro týdenního náskoku oproti kolegům s Xbox stroji příliš radovat, protože Bungie betu mezi 21. a 22. července vypne kvůli nutné údržbě. Pořád ale beta PS verzí hry poběží o čtyři dny déle. Bungie jinak plánuje betu ukončit 28. července pro všechny.

Beta Destiny bude, na rozdíl od alfy, obsahovat v zásadě všechny segmenty plné verze – hlavně příběhové mise a kooperativní i kompetitivní multiplayer.

Společně s oznámením termínů konání bety Bungie a Activision odhalily detaily ohledně speciálních edic hry. Zatím pro britský trh, není tedy jisté, že budou všechny k dostání i v ČR a obecně v Evropě.

zdroj: Archiv

Nejdražší edice s názve Destiny Ghost Edition má přijít bratru na 150 liber, za což hráči dostanou základní hru, dva plánované datadisky v ceně 35 liber a pak ještě: exkluzivní loď a emblém, vesmírnou mapu, příručky o zbraníchch, repliku Ghosta s namluvenými hláškami Petera Dinklageho, úvodní dopis a nějaký brak včetně nálepek, nášivky a tak dále.

Limitovaná edice Destiny přijde na 95 liber a nabídne všechno výše uvedené, ale bez repliky Ghosta a nášivek s nálepkami.

Digitální sběratelka pak nabídne všechno výš uvedené bez repliky Ghosta, nášivek, nálepek a obecně fyzických věcí. Jak už je uvedeno výše, všechny speciální edice obsahují předplatné na dva datadisky s novým obsahem pro single i multiplayer, který vás samostatně přijde na 35 liber.

Nejnovější články